День працівників готельно-ресторанного бізнесу
До дня працівників готельно-ресторанного бізнесу, який в Україні відзначають другої суботи листопада студенти та викладачі спеціальності « Готельно-ресторанна справа» мали унікальну можливість відвідати ресторан “Подих”.
Власник та засновник закладу Андрій Гладкий привітав гостей та поділився своєю захоплюючою історією успіху. Він розповів, як від ідеї до реалізації пройшов довгий та нелегкий шлях, зіштовхуючись з викликами та здобуваючи цінний досвід. Усі присутні були в захваті від атмосфери ресторану, яка поєднувала сучасний інтер’єр та теплоту прийому. Після цікавої розповіді про власну справу, Андрій провів цікавий майстер-клас з приготування піци та ролів.
Студенти з захватом спостерігали за професійною технікою формування ролів та підбору інгредієнтів піци . Захід завершився дегустацією приготовлених страв, що додало заходу особливої атмосфери. Відвідання ресторану “Подих” залишило яскраві враження та надихнуло здобувачів на нові звершення у їхній професійній діяльності.
Ми сподіваємося на подальшу тісну співпрацю із закладом для забезпечення висококваліфікованих фахівців, створюючи нові можливості для майбутніх професіоналів.