InventorUA-2024 – Самбірський коледж на науковому п'єдесталі!

     15 жовтня на обласному конкурсі молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA» студенти Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій здобули перше місце у номінації “Прикладні інженерні технології”!

     Наші студенти, Роман Береський, Андрій Гірняк та Володимир Карпа, гідно представили коледж із двома інноваційними проєктами, продемонструвавши високий рівень технічної підготовки, креативність та інженерний підхід. Один із цих проєктів приніс команді перемогу серед інших учасників у номінації “Прикладні інженерні технології”, що є великим досягненням для нашого коледжу!

     Конкурс, організований Львівською обласною МАН у співпраці з Національним університетом «Львівська політехніка», проходив у форматі виставки моделей і макетів та постерного захисту. Учасників привітали видатні науковці та керівники, зокрема проректор НУ «Львівська політехніка» Іван Демидов і директорка Львівської обласної МАН Іванна Бородчук.

     Журі, яке складалося з викладачів університету та представників компанії Renesas Electronics, оцінювало роботи у п’яти номінаціях, і саме наші студенти отримали найвищу відзнаку в номінації “Прикладні інженерні технології”.

      Вітаємо Романа, Андрія та Володимира з перемогою! Це справжній крок до майбутніх наукових звершень!

     Бажаємо всім учасникам продовжувати розвивати свої ідеї та проєкти, впевнено йти вперед та досягати нових висот як на національному, так і на світовому рівні!

Окрема подяка науковим керівникам і викладачам, які допомагали в підготовці проєктів, а також компанії Renesas Electronics за підтримку талановитої молоді – переможці отримали чудові подарунки з брендованою продукцією компанії.

Разом до нових перемог і відкриттів!