ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: СТАН, ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ТА ВІЙСЬКОВИХ ВИКЛИКІВ

       18 квітня, викладачі Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій, Оксана КРАВЧЕНКО, Наталія ПАЗЮК та Ольга ДОЛУБОВСЬКА разом із здобувачами освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа», прийняли участь у ІІ Міжнародному науково-практичному форумі: ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ: СТАН, ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ ТА ВІЙСЬКОВИХ ВИКЛИКІВ, який відбувся у НУ «Львівська політехніка».

       Другий день форуму був присвячений ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСУ У ВІЙСЬКОВИЙ ПЕРІОД: РЕАЛІЇ, ПРОБЛЕМИ, ПРОГНОЗИ, РЕСТОРАННИМ ТА ГАСТРОНОМІЧНИМ ТРЕНДАМ СВІТУ ТА УКРАЇНИ.

       Під час форуму учасники мали можливість: заслухати доповіді про сучасний стан готельного бізнесу в Україні та світі, його виклики та перспективи розвитку в умовах війни, взяти участь у дискусіях з експертами галузі щодо актуальних проблем готельно-ресторанного бізнесу.

       Форум був чудовою можливістю для викладачів та студентів: дізнатися про останні тенденції в готельно-ресторанній справі, познайомитися з професіоналами з цієї галузі та здобути цінний практичний досвід.

       Щиро дякуємо організаторам форуму Ярославі МОСКВ’ЯК та Марія ЛУЩИК за високий рівень організації заходу та його практичну цінність.