Яке важливе слово "дякую"

           Ще зовсім нещодавно вони були звичайними студентами. Сьогодні кожен обрав свій професійний напрямок: хтось став хорошим фахівцем, інший вирішив удосконалити  знання та продовжив навчання у закладі вищої освіти, а хтось розпочав свою власну справу.

            Можливо, цього допису не було б, проте численні відгуки та подяки від випускників, батьків надходять у рідний коледж.

            Це ще раз доводить і підтверджує, що Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологій – сучасний орієнтир для молоді, що надає фундаментальну базу знань, формує фахові компетентності у студентів, котрі необхідні для успішної професійної діяльності у майбутньому.

Фахівець підрозділу сприяння

працевлаштуванню випускників,

Марія ЗАТВАРСЬКА

    Пишу відгук і сльози навертаються на очі… Була рада навчатися у Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій та неодмінно б повернулась сюди. За студентські роки зрозуміла, що коледж надав багато можливостей для навчання, саморозвитку та вдосконалення.

    Просто всього незлічити, але в пам’яті назавжди залишаться: проєкти, конференції, зустрічі, виступи, поїздки, заходи, а особливо тренінги в “Business Space”. Професійні екскурсії на підприємства допомагали закріпити знання та практичні навики. Коледж допоміг повірити в себе і саме це дало змогу мені обійняти посаду голови студентської ради. Разом зі студентами ми вперше піднялись на гору Говерлу та довели свою сміливість, стійкість та незламність.

    За все я дякую викладачам, бо їхня праця безцінна. Кожного дня вони нас вчили і любили.

    Завжди з посмішкою та теплотою в серці згадуватиму свій рідний заклад.

Вероніка Добрянська,

голова студентської ради коледжу 2022 р.,

випускниця спеціальності

“Підприємництво, торгівля та

біржова діяльність”

Дорогі наші студенти-випускники!

    Вітаю Вас із закінченням коледжу. Бажаю міцного здоров’я, щастя, успіхів в обраній професії. Ніколи не переставайте вірити в себе та в свої мрії. Бажаю життєвих перемог. Будьте щасливими.

    Подяка всім викладачам, котрі  вміли навчити фаховості, завжди підтримували, допомогали та направляли  у світ нових можливостей.

    Хай Бог благословляє Ваш життєвий шлях, дає наснагу в роботі, оберігає Ваші родини.

    Мирного неба над Україною. Бережіть себе та рідних. Слава Україні!

Ольга Мазур,  

мама випускника 2022 р.,

спеціальності “Інженерія програмного забезпечення

    Після закінчення Коледжу, продовжую навчання у Національному університеті “Львівська політехніка” за спеціальністю “Економіка”. Навчання у Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій дало мені  якісну базу знань  для майбутнього розвитку в обраній сфері.

    Професійність викладачів та дружня атмосфера сприяли засвоєнню фахових дисциплін та матеріалів. Навчальний заклад створив для мене можливість участі у різноманітних проєктах, у тому числі міжнародних.

    Для мене навчання в коледжі – один з найкращих періодів у житті. З впевненістю можу сказати, що не шкодую про свій вибір та розумію, що ці роки не пройшли даремно.

Лілія ДУНДЕР,

випускниця 2021 року, спеціальності “Економіка”

    Я закінчив Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологій у 2020 році за спеціальністю “Економіка”. Завдяки професійності викладачів та наполеглевості у навчанні – отримав диплом з відзнакою. Саме знання, які я опанував під час навчання, дали мені змогу влаштуватись на роботу у мережу аптек “Ромашка”. Згодом відкрив власну справу у сфері торгівлі. Якщо б мені ще раз доводилось обирати спеціальність, я без сумніву обрав “Економіку”.

    Майбутнім студентам бажаю інвестувати свій час у навчання, бо саме отримані знання та навики допоможуть стати хорошими фахівцями.

Юрій ЯРЕМА,

випускник 2020 року, спеціальність “Економіка”