Участь здобувачів освіти гуртка "Економіст" у міжнародному вебінарі

       20 березня 2024 року у Міжнародний день щастя в межах вивчення освітньої компоненти “Регіональна економіка” викладачка Тетяна Соломчак і здобувачі освіти гуртка “Економіст” СФКЕтІТ Олена Базар, Анастасія Якимів, Ярина Милянець, Юлія Сивак, Вероніка Бринза, Анастасія Ворончак, Христина Татомир, Віктор Строгуш, Сергій Пастух, Євген Старинський з перекладом в режимі онлайн на платформі Zoom відвідали міжнародний вебінар за темою: “Створення підприємства місцевих послуг та регіональна економіка”.


       👩‍💻💬 Спікером вебінару виступив Ніколя Муржоном (м.Ліон, Франція🇨🇵). Французький економіст, консультант зі створення підприємств малого та середнього бізнесу, а також коуч з розвитку підприємницької діяльності, власник бренду «Le Lyonnais Monts et Coteaux» та доцент французького Університету Люм’єрів Ліон II (фр. L’université Lumière-Lyon-II) презентував основні інструменти, які дозволяють розвивати малий та середній бізнес на регіональному рівні. Також він продемонстрував успішні моделі щодо взаємодії між виробниками та споживачами регіону та на прикладах розглянув реальні кейси успішних локальних підприємств та їх внесок в економічне зростання Франції на прикладі Ліонського регіону.

       ❕🧩 Такий вебінар є важливим кроком у професійному зростанні здобувачів освіти спеціальності 051 “Економіка”. 👍👍👍 Вдячність організаторам заходу, зокрема Федерації “Обміни Франція-Україна”, Університету ім.Альфреда Нобеля та спікеру, перекладачу за набуття нового досвіду й засвоєння міжнародних практик! 👌🙌🙌🤝🌎