УВАГА👉 НОВА ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА«КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ЛОГІСТИКА»

       ↗️ В березні-квітні 2024 року в Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій проводилось опитування щодо вдосконалення освітньо-професійної програми «Комерційна діяльність” та підвищення якості фахової підготовки здобувачів, їхньої конкурентоспроможності на ринку праці.

       👉Також було організовано ряд зустрічей робочої групи з представниками освітніх закладів, в яких ведеться підготовка фахівців за даною ОПП, з випускниками спеціальності «Пілприємництво та торгівля», з підприємцями та представниками торгівельних та логістичних компаній, викладачами фахової циклової комісії, здобувачами освіти даної спеціальності.

       ↗️Відгуки та рецензії кожної фокус-групи позитивні. Проте від кожної групи була цікава і актуальна пропозиція – наповнити програму освітніми компонентами з логістики та змінити її назву.
       ⏳️Після тривалого та грунтовного обговорення прийнято остаточне рішення – ОПП “Комерційна діяльність та логістика”.

       👍 Дякуємо усім учасникам обговорення ОПП за актуальне рішення – можливість готувати фахівця з комерційної діяльності та логістики, який відповідатиме сучасним вимогам ринку праці.

Голова робочої групи Леся КАСІЙ