Польсько-Український проєкт

30.09.2022
Сьогодні відбулася підсумкова конференція за участю партнерів проєкту, учнів та вчителів шкіл міста Нова-Соль, представників місцевої влади, батьків, української меншини та ЗМІ.
Під час конференції ми презентували результати нашої проєктної діяльності. Окремі команди представили: прототипи дронів разом з програмним забезпеченням, проєкт веб-сайту та бізнес-плану інноваційної компанії, мультимедійну презентацію, фільм та попередні результати оцінювання.
Під час конференції куратор української молоді від імені влади міста Івано-Франківська вручив меру та старості міста Нова-Суль подяки за подарований медичний автомобіль швидкої допомоги. Цей подарунок – наша форма підтримки України, яка бореться з армією загарбника.
Вечір – час для відпочинку – вогнище. Ми дуже задоволені собою, наполеглива праця останніх днів принесла відчутні результати у вигляді реалізованих ефектів проєкту, а також особистих якостей учнів, таких як: відповідальність за доручену справу, вміння працювати в групі, працювати в умовах дефіциту часу.
“Академія дронів, польсько-українські творчі майстерні” – міжнародний проєкт, який нещодавно реалізує молодь нашого “Електрик” та їхні партнери з Івано-Франківська. Сьогодні мали можливість побачити результати роботи у вигляді літаючого дрона, дізнатися про окремі етапи командної роботи та взяти участь в урочистому завершенні проєкту.
Спільна робота молоді з Польщі та України не тільки спричинила ефект польоту, а в першу чергу сприяла встановленню дружніх відносин. Під час сьогоднішньої зустрічі разом з Президентом Паном Джеком Мілевським отримали подяку від наших українських Гостей від міського голови Івано-Франківська за швидку допомогу, подаровану нашим місцевим самоврядуванням.

Наша команда. Тільки разом ми переможемо і подолаємо будь-які труднощі!♥️♥️♥️

Наше промо відео 🙂