Партнерство – запорука якісної підготовки сучасного фахівця

    Під таким гаслом 24.05.2023 р. у Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій відбувся круглий стіл, який згуртував усіх небайдужих до майбутнього нашої молоді. На зустріч було запрошено наших  потенційних роботодавців – Іван Ільчишин, очільник Самбірської районної військової адміністрації; Павло Грабський, заступник начальника Самбірської РВА; Юрій Гамар, голова Самбірської міської ради; Микола Петрик, керуючий справами виконавчого комітету міської ради; Іван Тимців, виконувач обов’язків директора Самбірської філії Львівського обласного центру зайнятості; Катерина Газарова, заступник директора ТОВ «Сем Екопак»; Світлана Шевчик, директор ТзОВ «Самбо-Р».

    Розпочався круглий стіл вітальним словом в. о. директора коледжу Марії Сарахман, яка наголосила на актуальності партнерських стосунків для якісної  підготовки майбутніх фахівців. Модератор зустрічі Ольга Вишатицька  зосередила увагу на важливих складових освітнього та виховного процесів у коледжі. Було представлено участь студентської  молоді у тижнях «Сталої енергії», фінансовій грамотності, заходах щодо популяризації  туризму в регіоні. Втілено у життя проєкт «RESTART» з написання книги про вибір майбутньої професії за підтримки міжнародної організації Клубу Rotary, створено ряд  підприємницьких проєктів для розвитку суспільства, залучено школярів та студентську молодь до заходів з популяризації ІТ-технологій. Наші студенти є активними учасниками міжнародних проєктів (співпраця з Центром професійної та безперервної освіти «Електрик»), ГО «BUSINESS SPACE», яка  працює  при  коледжі та радо долучаються до волонтерської діяльності задля спільної ПЕРЕМОГИ.

    За результатами зустрічі було урочисто підписано Меморандум про  співпрацю коледжу з Самбірською районною державною військовою  адміністрацією щодо вдосконалення професійної підготовки здобувачів освіти.

    Круглий стіл пройшов в теплій атмосфері доброзичливості та взаєморозуміння, було високо  оцінено потенціал  студентства  та педагогічного колективу  коледжу. Спільними зусиллями учасники заходу окреслили подальші напрямки партнерської діяльності задля майбутнього розвитку українського суспільства.

Дякуємо Богові та силам ЗСУ за можливість ЖИТИ, ТВОРИТИ, БУДУВАТИ !