Онлайн зустріч з випускниками «Програмістами»

    Нещодавно на відділенні «Інженерія програмного забезпечення» Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій в онлайн-форматі відбулася робоча зустріч викладачів циклової комісії «Інженерія програмного забезпечення» з випускниками спеціальності, it-фахівцями, а саме: Олегом ПЕТРУНІВ ,  Юрієм МАРАДЬ,  Андрієм КУЗЬО,  Віталієм ОЩИПКО та Яромиром  ПЕТРОГОЮ .

    Маючи професійний і життєвий досвід, колишні студенти, а нині стейкхолдери освітньо-професійної програми з підготовки здобувачів фахової передвищої освіти  розповіли присутнім про свої досягнення в it – сфері, поділилися спогадами про студентське життя.

    Також було розглянуто широке коло питань, що стосуються працевлаштування випускників, перспектив подальшого розвитку спеціальності. Відбувся обмін думками щодо змісту освітньо-професійної програми, змісту конкретних навчальних освітніх компонентів, переліку професійних компетенцій, актуальних на ринку праці.

    Представники it-компаній висловили свою підтримку та готовність до подальшої співпраці та наголосили, які навички необхідні майбутньому itфахівцеві.

   

Радіємо успіхам наших випускників, та дякуємо всім за співпрацю, активну позицію та підтримку.