Засідання атестаційної комісії I рівня

       🎓 У Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій відбулося засідання атестаційної комісії I рівня. Атестація педагогічних працівників у коледжі – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їхньої професійної діяльності.

       🤝 Атестація пройшла у сприятливій та доброзичливій атмосфері, атестаційна комісія керувалася інтересами педагогічного працівника, дотримано принципів академічної доброчесності.

       🌟 Загалом, атестацію успішно пройшло 22 працівників закладу освіти, у т.ч. 18 педагогічних працівників та 2 бібліотекарів. Голова атестаційної комісії, в.о. директора коледжу Марія Сарахман, привітала усіх присутніх з атестацією, подякувала за плідну та результативну працю, добросовісне ставлення до виконання професійних обов’язків, також коротко наголосила на основних пунктах нового Положення про атестацію № 805 від 09.09.2022.

       👩‍🏫 Голова АК відзначила, що викладачі, які проходять цьогоріч атестацію, мають високу фахову підготовку, ефективно застосовують в роботі інформаційно-комп’ютерні технології, активно впроваджують в освітній процес інноваційні форми та методи навчання, беруть активну участь у проєктній діяльності коледжу та постійно працюють над удосконаленням фахових компетентностей шляхом самоосвіти.

       🎉 Вітаємо колег із успішним проходженням атестації! Бажаємо усім творчих здобутків та подальшого професійного зростання!