Всесвітній день туризму

   Щорічно 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму та День туризму в Україні. Свято започаткували з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, адже у багатьох країнах світу саме туризм є основною складовою наповнення бюджету. 

    День туризму – професійне свято тих, хто працює у цій сфері, тих, хто намагається професійно забезпечувати наш повноцінний відпочинок та комфорт під час подорожей. 

    В рамках цього свята студенти та викладачі  спеціальності «Туризм» Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій Ольга Кузьменко, Людмила Дутко, Оксана Кравченко та Марія Ладичук провели комплекс заходів. До святкування  долучилися учні шкіл Стрілківської територіальної громади та студенти коледжу.

    Були проведені цікаві конкурси та вікторини туристичного спрямування.

Після активних розваг на свіжому повітрі (пакування наплічника, розкладання намету, перетягування канату, стрибків у мішках) гостей та студентів частували кулішом, звареним на вогнищі, трав’яним чаєм та солодощами.

На закінчення свята спеціаліст-екскурсовод Туристично-інформаційного центру м. Самбора Галина Мартинович провела екскурсію-квест «Пізнаємо таємниці Самбора»

Щиро дякуємо начальнику відділу освіти Стрілківської ОТГ Тетяні Голубко, директору школи с. Головецько Івану Гайдуку та головному спеціалісту відділу освіти Стрілківської ОТГ Катерині Соджак за сприянні в організації святкування.

Принагідно вітаємо викладачів та студентів Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій з професійним святом, а також усіх, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок.  Нехай життя буде сповненим цікавими зустрічами, відкриттями та враженнями під час пізнання навколишнього світу!