День відкритих дверей

    13 травня 2023 р. в Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв. Захід відбувався в гостинній атмосфері, майбутні абітурієнти мали можливість ознайомитися з особливостями освітнього процесу, творчого розвитку та дозвілля, які надає коледж.
     У загальній частині програми Дня відкритих дверей гостей привітала в. о. директора коледжу Марія Сарахман.

Відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Дутко розповіла про особливості вступної кампанії.

 

    Завідувачі відділень Ольга Вишатицька та Ігор Юзефович ознайомили присутніх з перевагами навчання в коледжі, можливостями творчого та креативного розвитку, проєктною діяльністю, яка є родзинкою освітнього процесу в стінах закладу. Також особливий акцент завідувачі зробили на міжнародній співпраці з Центром професійної та безперервної освіти «Електрик» у Новій Солі (Польща) та роботою зі стейкхолдерами.

    Захід завершився екскурсією коледжем, також батьки мали змогу відвідати укриття та ознайомитися з умовами проживання в гуртожитку.

    День відкритих дверей пройшов в атмосфері доброзичливості та діалогу. Ми були раді бачити яскравих, цілеспрямованих та обдарованих молодих людей, які прагнуть отримати якісну освіту.


    Якщо ви хочете стати частиною нашої студентсько-викладацької родини, вступайте на навчання до Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій та отримайте найкращу підготовку для вашої майбутньої кар’єри!