ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

       Вже вдруге цього навчального року наш освітній заклад гостинно запросив вступників та їхніх батьків для знайомства з нашими досягненнями, матеріально-технічною базою коледжу, освітньо-професійними програмами.

       З вітальним словом до гостей звернулася в.о. директора коледжу Марія Сарахман, яка акцентувала увагу на перевагах навчання та здобутках коледжу, особливостями вступної кампанії. Заступник директора з виховної роботи Володимир Кульчицький-Поливко зробив екскурс у студентське життя, яке наповнене екскурсіями, художньою самодіяльністю, спортом, проєктною діяльністю, міжнародною співпрацею.

       День відкритих дверей для відвідувачів, які обрали напрямок програмування, проходив у вигляді КВІЗу.  Учасники  відповідали на питання гри,  які були цікавими та інтелектуальними, де враховувалися  правильність та швидкість відповіді. Після завершення гри визначилися переможці, які були нагороджені призами. Відвідувачі заходу мали можливість поспілкуватися з викладачами фахової циклової комісії, які надали корисну та змістовну інформацію про спеціальність «Інженерія програмного забезпечення» та особливості навчання в коледжі.

       В студії «Business Space» абітурієнти мали можливість більш ширше ознайомитись зі спеціальностями: «Підприємництво та торгівля», «Економіка», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа». Було розглянуто компетентності кожної освітньо-професійної програми, затребуваність у фахівцях та проведено вікторину «Наскільки ти знаєш рідний край?». Абітурієнти активно провели час, а переможці отримали заохочувальні призи.

       Корисною була інформація про проєктну діяльність в коледжі та екскурсійне бюро, що надає можливість здобувачам освіти коледжу подорожувати Україною та Європою.

       Модератор заходу Уляна Пріць побажала всім мирного неба та вступу на омріяний фах.