Гостьова лекція в міжнародному форматі Україна – Данія!!!

       29 лютого 2024 року викладач Роман ФЕРЕНС провів гостьову лекцію для здобувачів освіти третіх та четвертих курсів спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення».

       Тема лекції – «Перспективи розвитку та працевлаштування іт-фахівця на міжнародному ринку праці». Спікером була Аліна ПРОЦЮК, Ukraine Direkte, Данія.

       У своєму виступі лектор зосередилася на особливостях реалізації потенціалу ІТ-сфери України, зокрема, на ролі іт-фахівців в розвитку держави та в подальших перспективах цієї галузі. Окрему увагу було приділено питанню рівня знань претендентів на працевлаштування в міжнародних ІТ-компаніях. Також акцентувалась увага на вивченні сучасних мов програмування та важливість просування свого профілю в мережі LinkedIn, яка являється найбільшою у світі онлайн-мережею професійних контактів. Завдяки LinkedIn здобувачі освіти можуть знайти потрібну роботу чи стажування, налагодити й зміцнити професійні зв’язки та здобути навички, необхідні для досягнення кар’єрних успіхів.

       Лекція пройшла у теплій, дружній атмосфері. Обрана тема є надзвичайно актуальною і цікавою для здобувачів освіти та відкриває багато перспектив в їх майбутній професії.

Ми вдячні, пані  Аліні, за цікаву яскраву доповідь та чекаємо на подальшу співпрацю!