Безбар’єрний туризм в умовах сьогодення: глобальні виклики для України та світу

 

II International Student Scientific and Practical Conference

 «Barrier-free tourism in today’s conditions: global challenges for Ukraine and the world»

 

    10 листопада 2022 року на базі ВСП «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» відбулася II Міжнародна студентська науково-практична конференція «Безбар’єрний туризм в умовах сьогодення: глобальні виклики для України та світу» (II International Student Scientific and Practical Conference «Barrier-free tourism in today’s conditions: global challenges for Ukraine and the world»).

    Мета проведення цього заходу – залучення студентства та педагогічних колективів закладів освіти до окресленої проблематики, що сприяє розвитку дослідницьких інтересів та розширення професійних компетенцій.

    Вже другий рік поспіль здобувачі освіти Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій долучилися до участі.

    За результатами конференції опубліковано електронний збірник тез, серед яких представлені актуальні доповіді наших фахових молодших бакалаврів спеціальностей 242 «Туризм» і 051 «Економіка» Марії Костьов’ят «Особливості трансформації туризму на активне волонтерство», Вікторії Мартикляс «Реалії, проблеми та перспективи розвитку безбар’єрного туризму», Андріани Волошин «Доступність і безбар’єрність як нова суспільна норма» підготовлені під керівництвом викладачів Марії Ладичук, Тетяни Соломчак, Людмили Дутко.

    Бажаємо творчої наснаги та нових досягнень! Дякуємо організаторам та учасникам за корисний контент, адже формування безбар’єрного простору є на часі! Тримаємо освітній фронт! Все буде Україна!