️Студія «BUSINESS SPACE» в програмі UPSHUFT

    👉UPSHIFT — це глобальна інноваційна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах, що дозволяє підліткам та молоді пропонувати й втілювати у життя інноваційні рішення щодо актуальних проблем у школі, громаді та місті.
    👉На Львівщині програма UPSHIFT втілюється ГО «МолоДвіжЦентр».
    ⏳Загальна тривалість програми – 3-4 місяці, які охоплюють період подачі та розгляду заявок, 3 дні навчального буткемпу та близько 3-х місяців – безпосередньо роботи над реалізацією розробленого проєкту.
    👉 З 5 зареєстрованих команд від Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій пройшли відбір 2 команди:
      -команда програмістів, координатор проєкту Наталія ГЕРГОВСЬКА;
      -працюють у Київському секторі; команда підприємці-туристи, координатор Наталія ПАЗЮК – Львівський сектор.
    ⏳18-21 травня команда «NonStop» працювала в межах програми освітнього заходу Boot Camp над своїм проєктом сортування сміття в коледжі та інших навчальних закладах міста Самбора.
    👉Відбулося знайомство з командами, організаторами, менторами, представниками Unicef, обговорення проєкту, вирішення чи дійсно нам це потрібно і на скільки. Моделювали виклик: «Як зробити так, аби мешканці Самбора зацікавилися сортуванням сміття?».
    ↗️Проєкт отримав високу оцінку та фінансову підтримку. Студенти коледжу мають 3 місяці, аби втілити ідею в життя. Розпочали роботу над формуванням бюджету.
    🚀Молодь піднесена, сповнена амбіцій та креативних бачень, тому у них все вийде, наше місто стане чистішим і профорієнтація роздільного сортування сміття не буде чимось нереальним!

Успіхів нашим сміливцям!