Інсайти для майбутніх економістів від лідера думок

   У  межах вивчення освітньої компоненти “Регіональна економіка” 29 травня 2023 року здобувачі фахової передвищої освіти 2 курсу спеціальності 051 “Економіка” СФКЕтІТ разом з викладачкою Тетяною СОЛОМЧАК відвідали онлайн лекцію на тему: “Сталий розвиток в умовах війни”.     

    Спікерка Марина САПРИКІНА – експертка зі сталого розвитку, керівниця CSR Ukraine – провідної організації, яка розвиває і впроваджує корпоративну соціальну відповідальність в Україні, а також переможниця міжнародного конкурсу спікерів Nordic Business Forum Speaker Contest. Nordic Business Forum Speaker Contest – це щорічний конкурс спікерів, метою якого є пошук та просування нових талантів, ідей та перспектив, а у 2023 році ключовими темами стали інновації, лідерство, та сталий розвиток. Марина САПРИКІНА стала першою жінкою, яка виграла міжнародний конкурс спікерів Nordic Business Forum Speaker Contest. Її промову “Сталий розвиток в умовах війни” визначено кращою серед п’яти доповідей фіналістів з Нідерландів, Сингапуру, Швеції, та США.

   Під час лекції пані Марина розповіла про особливості сталого розвитку в умовах війни; розвиток соціальної відповідальності на прикладах кейсів Нової Пошти, Rozetka, DTEK та Укрзалізниці; п’ятикомпонентну модель сталого розвитку в умовах війни, яку розроблено CSR Ukraine; лідерську програму для молоді від CSR Ukraine. Учасники заходу отримали цінну інформацію та поради у професійному зростанні, а розуміння концепції сталого розвитку і корпоративної соціальної відповідальності в Україні важливе для майбутніх економістів для впровадження ідей сталих проєктів.

    Дякуємо пані Марині за цікаву, актуальну, інноваційну  лекцію!