Ідеальний керівник очима здобувачів освіти 2023

Хто він? Людина, що надихає? Вміє цінувати інших, відкритий до змін? Жорстокий, але справедливий. Спокійний та впевнений. Сам працює та іншим допомагає.
Разом із здобувачами освіти коледжу та запрошеними говорили про керівника (начальника, боса), людину, котра дає нам роботу. Були озвучені права та обов’язки роботодавця згідно з законодавством.
Випускниця коледжу, керівниця Самбірського відділення банку “Львів”, місцевий роботодавець – Галина Котик запропонувала учасникам написати свої цілі на 5 років вперед та вказати 5 важливих цінностей, які допоможуть досягнути цього результату. Представлення дружньої команди банку “Львів”, наголос на цінностях банку – гуманність, надійність, зручність, все обговорили.
А далі – створення фоторобота ідеального роботодавця очима молодого покоління. Цікавими були результати онлайн-опитування, оголосила голова студентської ради коледжу Галина Вінш: “Сьогодні молодь хоче працювати у компанії в якій молодий керівник чи керівниця віком 30-39 років, де існує командний дух, пливти в одному човні з керівництвом, від якого відчувати підтримку і отримувати настанови”.
Як же заспокоїтись, коли твій шеф-аб’юзераб’юзер? Та що робити коли тебе цькують на роботі (мобінг)? За порадами звернулись до практичного психолога коледжу Оксани Тупіки.
І не важливо: ким би ви не були – керівником чи працівником, головне – бути Людиною: товариською, відповідальною, врівноваженою, вимогливою до себе й до інших.
З результатами анкетування можна ознайомитись тут…
Фахівець сприяння працевлаштуванню
випускників коледжу, Марія Затварська