Четвертий день проєкту “Технологічна академія – концепція, створення, продукт”

Четвертим днем проєкт була поїздка до Зеленої Гури на заняття в Зеленогурському університеті, яку координував доктор Марцін Хцюк.

 

Молодь поділили на 4 групи і ми мали можливість взяти участь у майстер-класах, лабораторіях та спеціалізованих лабораторіях, які проводили експерти, наукові співробітники університету. Ми дізналися про принципи 3-D друку, роботу промислових камер, принципи руху платформи та віртуальної реальності.

 

Ми мали можливість проконсультуватися з експертами, членами наукових гуртків, щодо побудови прототипу продукту – мобільного робота, інтерактивного навчального мобільного робота, інтерактивної навчальної гри, його дизайну та ринкових стратегій для мобільного робота.

Цього дня учасники проєкту також мали вільний час для індивідуального огляду визначних пам’яток Зеленої Гури та шопінгу.

 

Підсумком дня стало щоденне оцінювання – фіксування невідповідностей та ризиків.

 

Вечір був часом для відпочинку – сьогодні багаття і смаження ковбасок, гра на укулеле, спільні співи.

 

Молодь, учасники проєкт та їхні наставники дарували один одному подарунки. Це викликало багато позитивних емоцій.

 

Провели час біля вогнища з нашими гостями, паном Гжегожем Кенігсбергом, директором ЦКЗіУ, пані Івоною Бжозовською старостою Новосольського повіту, пані Йоанною Стасінською, пані Агнешкою Савіцькою, Мартіном Хцюк, які зробили значний внесок у співпрацю між польськими та українськими школами.