Турнір з кіберспорту по «Counter-Strike 2»

       У Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій нещодавно відбувся захоплюючий турнір з кіберспорту по грі «Counter-Strike 2», одній з найпопулярніших і найскладніших «стрілялок» у світі. Турнір зібрав 8 команд з 45 учасників, які показали свої навички, стратегії та співпрацю на віртуальному полі бою.

       Після запеклих битв у плей-оф, до фіналу пробилися дві команди: «Stovp» (43п) та «Young Talents» (14п).

       Фінал турніру був дуже напруженим та захоплюючим. Команди «Stovp» і «Young Talents» зійшлися на карті Аnubis, Аncient та Nuke, де вони показали свій максимальний рівень гри.

       Переможцем  турніру з кіберспорту по «Counter-Strike 2» стала команда «Young Talents». Склад команди наступний: Віталій СОРОКА, Володимир ТОКАРЄВ, Юрій ТОПОЛЬНИЦЬКИЙ, Володимир РОЖКО, Роман ЛАГОЦЬКИЙ.

       Турнір з кіберспорту по «Counter-Strike 2» показав, що кіберспорт – це не тільки розвага, але і спорт, який вимагає від гравців високої концентрації, реакції, комунікації та аналітичних здібностей.

       Висловлюємо подяку організаторам турніру викладачу Віталію ПЛЕКАНУ  та здобувачам освіти групи 37-п Володимиру КУРНИКУ та Ярославу ДУШНОМУ.