Третій день проєкту “Технологічна академія – концепція, створення, продукт”

17.09.2023

     Після сніданку ми повернулися до роботи в секціях стартапів. Мобільний робот – збірка пристрою та робота над програмним забезпеченням, дидактична гра – побудова ігрового плану, дизайн та медіа – робота над графічним дизайном гри, підготовка щоденного оцінювання, підготовка інформації про другий день діяльності, ринкова стратегія – робота над бізнес-планом впровадження інновації.

     Були проведені перші пробні випробування сконструйованого робота та візуалізації дидактичної гри, ринкова стратегія мобільного робота.

     

     У другій половині дня ми вирушили на пішохідну екскурсію вздовж Славського озера. Ми показали українській молоді ринкову площу міста Слава, міський парк, міський пляж. Ми також хотіли показати учасникам природну та архітектурну красу нашого регіону.

     Оцінювачі проводили щоденне оцінювання, як і було заплановано. Зворотній зв’язок з учнями дозволяє нам оцінювати проєкт на постійній основі і реагувати на будь-які невідповідності або незручності, що виникають. Впроваджуються коригувальні заходи. Цей пункт програми викликає велике пожвавлення в кожній групі.