Тренінг з ефективного вирішення конфліктів для молоді в місті Самбір

     Конфлікти є неминучою частиною людської взаємодії, і робоче місце не є винятком. Розбіжності, непорозуміння та різні точки зору можуть призвести до конфліктів, які, якщо їх не вирішити, можуть мати негативний вплив на продуктивність, моральний дух працівників, здобувачів освіти та загальний успіх організації. Усвідомлюючи важливість вирішення конфліктів на ранній стадії, багато прогресивних компаній інвестують у тренінги з вирішення конфліктів для своїх співробітників.

     Інвестиції в тренінги з вирішення конфліктів дають численні переваги як для працівників, так і для організацій. По-перше, це покращує комунікативні навички, дозволяючи людям висловлювати свої потреби та занепокоєння в конструктивний спосіб. Розвиваючи активне слухання та емпатію, тренінги з вирішення конфліктів сприяють взаєморозумінню та заохочують відкритий діалог, що призводить до більш ефективної співпраці та командної роботи. Крім того, тренінги з розв’язання конфліктів надають учасникам навички ведення переговорів і вирішення проблем, даючи їм можливість знаходити взаємовигідні рішення і запобігати ескалації конфліктів.

     10-11 листопада в Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій було проведено тренінг на тему “Ефективне вирішення конфліктів”, призначений для активної молоді, які прагнуть змін та мешкають у Самбірській територіальній громаді! 

     Під час тренінгу учасники виконували цікаві практичні вправи, ігри, реалістичні симуляції. За два дні учасники тренінгу опанували навики ефективної комунікації, вирішення конфліктів та відпрацювали їх на практиці. 

     Тренерки: досвідчені адвокатки та медіаторки Анна Лиско та Світлана Ільницька. 

     Тренінг «Ефективне вирішення конфліктів» проводився ГО «Львівський центр медіації» за проєктом «Громадянське суспільство сприяє підвищенню стійкості в Україні». Проєкт реалізується Консорціумом на чолі з Данським Червоним Хрестом за підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

 

Завідувач відділення   

«Інженерія програмного забезпечення»

                                  Ігор Юзефович