Тематичний виховний захід на тему:
“Моя майбутня професія - Програміст"

20 лютого 2023 року   в рамках тижня комісії  “Інженерія програмного забезпечення”  проведено тематичний захід на тему: ”Моя майбутня професія – Програміст. Кібербезпека “.

Важкий час сьогодні у нашій рідній Україні. Саме з революції Гідності розпочалась агресія країни – терориста. В сьогоднішній день ми згадуємо 9-ту річницю загибелі Небесної сотні на майдані Незалежності, а зараз гинуть наші патріоти. Смуток огорнув нашу Україну. Всі присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.

 Метою заходу було розширення знань у здобувачів освіти про майбутню професію, бажання вчитися та самовдосконалюватись, вміння об’єктивно оцінювати можливості технологій та їх використання у кожному конкретному випадку.

Програмування – галузь яка бурхливо розвивається, тому потрібно вміти швидко адаптуватися і постійно вивчати щось нове. Інакше  через кілька років  цінність, як фахівця може помітно знизитися.

Цікаву інформацію про майбутню професію  у своїх презентаціях представили: Ліля Папіж, ПавлоМартинів, Роман Загоруйко, а Святослав Кузбит продемонстрував актуальну в наш час презентацію про кібербезпеку в інтернеті.

Свої проєкти  продемонстрували: 

  • Тур Віталій, Ревтьо Вадим: Telegrambot –“ Web -Радіо ”;
  • Карпа Володимир, Загоруйко Роман: Telegrambot   – “ Сайт коледжу”
  • Загоруйко Роман: сайт -“ Книжковий магазин”
  • Кузбит Святослав: програма новин- “News Now”

Під час заходу студенти групи виконали патріотичну пісню.

Завідувач лабораторії інформаційних і комунікаційних технологій Оксана Василівна Буца інформувала присутніх про небезпеки, які приховує інтернет. Соціальний педагог та практичний психолог колледжу наголосили про важливість емоційного та психологічного стану здобувачів освіти в сучасних умовах.

На завершення виховного заходу в.о. директора Марія Іванівна Сарахман ще раз підкреслила про правильний вибір спеціальності, побажала успіхів у вибраній професії

Виховний захід підготувала куратор групи 23-п Наталія Припін.