Тарас Шевченко — геній і пророк

       У Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій було організовано низку заходів, присвячених 210-річниці від Дня народження Тараса Шевченка.

       Відтак, 11 березня в актовій залі коледжу відбувся культурно-мистецький виховний захід «Тарас Шевченко — геній і пророк». Модератором заходу стала викладачка української мови та літератури Леся Петруняк.

       Насамперед ведучі подякували Богу та воїнам ЗСУ за кожен прожитий день та можливість навчатися і творити далі. Полеглих бійців присутні вшанували хвилиною мовчання.

       Опісля здобувачі освіти фахового коледжу декламували вірші славетного Кобзаря, чиї слова й зараз звучать, як ніколи, пророчо. Шевченко – всесвітньо відомий поет та просто багатогранна особистість, рядки з поезій якого й зараз ріжуть очі та слух нашим ворогам.

       Здобувачі освіти груп 11-Т, 15-Е, 16-П, 13-П, 22-К співали пісні, покладені на вірші українського генія. Твори великого Кобзаря прозвучали й у виконанні Надії Бандрівської.

       Цікавою та пізнавальною була книжково-ілюстративна виставка «Слово Тараса звучить у віках…»,організована завідувачем бібліотекою Сидір Леся

       Учасники заходу висловили подяку за сприяння у проведенні заходу адміністрації коледжу та викладачам циклової комісії мови та літератури.