Створення туристичного хабу/кластеру Карпатського регіону

    В рамках співпраці зі стейкхолдерами ОПП “Туризм” викладачі та здобувачі фахової передвищої освіти даної спеціальності стали учасниками підготовчої експедиції-розвідки в рамках проєкту: “Створення туристичного хабу/кластеру Карпатського регіону (Cтарий Самбір-Самбір-Дрогобич-Стрий-Сколе-Турка-Бориня)”.

    Відвідали музей «Дрогобиччина» з цікавими експонатами колекції італійської майоліки XV-XVII ст., оцінили реліквії вихідців з  Дрогобиччини: Івана Франка, Юрія Котермака (Дрогобича), Уляни Кравченко, Стефана Коваліва.

    Дізнались про етапи виробництва солі за видами: «Сіль кухонна, виварна, йодована» і «Сіль кухонна, виварна без добавок» Дрогобицького солевиварювального заводу.

    У Стрию стали учасниками ХVII-й Великого Карпатського Ярмарку-Фестивалю “Стрий-органік-фест”. Поласували смаколиками з органічної продукції та насолодились святковою культурною програмою.

    Наступною локацією був Національний природний парк «Сколівські Бескиди». На території садиби Крушельницького лісництва ознайомились з виробництвом карпатського чаю із трав, які там і вирощуються.

         Участь в рамках проєкту продовжується…