Смачно про етикет

    Знати правила етикету необхідно щоб почувати себе комфортно в будь-якій ситуації. Головним критерієм виховання, є вміння поводити себе за столом та користуватися столовим приладдям. Не даремно французи говорять «Пообідай зі мною, і я скажу хто ти». 28 березня викладач готельно-ресторанного сервісу Оксана КРАВЧЕНКО., за участі студентів груп 21-Т і 26-Т спеціальності 242 “Туризм”, провела майстер-клас «СМАЧНО ПРО ЕТИКЕТ». До участі долучилися викладачі коледжу. Захід відбувся у приміщенні кафе-бару  «Стефанія», за активного сприяння керівництва та персоналу закладу.

   В програмі майстер-класу : 

– історичний екскурс «Столове приладдя».

 – правила та особливості сервірування столу.

 – гарні манери, та столовий етикет. 

    Всі учасники багато дізнались про виникнення столового приладдя, правила сервірування та поведінки за столом, мали змогу самостійно засервірувати стіл та скуштувати смачні фірмові страви закладу. А студенти спробували себе у ролі офіціантів.

   Окрема подяка власниці закладу пані Ірині та працівникам кафе-бару «Стефанія» за повне сприяння та допомогу в проведенні заходу, та фахівцю  Ігорю Кременову за технічний та відео супровід.