Складання бізнес-плану для отримання мікрогранту

    Мрієш відкрити власний бізнес! Напиши бізнес-план та отримай мікрогрант на його відкриття!  6 червня 2023 року в рамках партнерства з Самбірською філією Львівського обласного центру зайнятості здобувачі освіти та викладачі  коледжу стали учасниками заходу “Бізнес-планування в рамках проєкту єРобота”.

    В.о.директора Іван Тимців ознайомив з проєктом “єРобота”;  етапами надання грантів; створення бізнес-планів для майбутньої підприємницької діяльності.  Разом зі студентством було складено план надходжень та витрат на 36 місяців в розрізі дохідної та витратної частини, здійснили детальний опис бізнес-процесів для проєкту. Здобувачі освіти активно вносили свої пропозиції та ідеї щодо організації та ведення бізнесу, описували використання грантових коштів, враховували потреби цільової аудиторії та аналізували ринок конкурентів. Студентські пропозиції будуть враховані під час створення реального бізнес-плану для отримання мікрогранту.

    Під час заходу учасники поглибили свої знання з аспектів написання бізнес-планів та їх реалізації для майбутнього прогнозування та планування самостійної діяльності.