Пізнавальна онлайн зустріч

       📅 05.03.2024 р. здобувачі спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” мали нагоду стати учасниками практичної бесіди з українкою Русланою ВОЛОШИН (ДІНУЛ), яка вже більше 20-ти років живе в Іспанії 🇪🇸. Відеозустріч на тему ресторанного бізнесу в Іспанії, в містечку Los Cerralbos, ресторан La Plaza була дуже пізнавальною 🍽️💡.

       🗣️ Студентка Марія-Марта Нагірна у своєму відгуку зазначила: “Я, а також люди, які були залучені до зустрічі, отримали багато корисної інформації про управління рестораном, маркетингові стратегії та тенденції в галузі харчового сервісу і посередництва. Було цікаво почути досвід успішної людини, і поділитися власними ідеями з іншими учасниками” 💬🤝.

       🎉 Направду молоді було цікаво поговорити з людиною, яка успішно займається бізнесом за кордоном. Пані Руслана створила довірливу атмосферу, студенти запитували, коментували, розмова йшла жваво – результат – практичний досвід та багато позитивних відгуків 🌟.

       📚 Направляли бесіду фахові наставники – Леся Касій, Ольга Вишатицька, Наталія Герговська.

       🙏 Велике дякуємо землячці Руслані за відведений час для української молоді! Маємо пропозиції для подальшої співпраці! Молодь – наше майбутнє!!! 💪🇺🇦

🖊️ Голова комісії комерційної діяльності – Леся Касій