Проєкт з роздільного сортування сміття вихованців Студії «BUSINESS SPACE» стартував.

↗Ця можливість стала реальною завдяки програмі UPSHIFT, що здійснюється ЮНІСЕФ за підтримки Європейського Союзу, сприяє формуванню підприємницьких навичок у підлітків і молоді як агентів соціальних змін, а також надає можливості підліткам реалізувати власні ініціативи та брати участь в соціальному підприємництві..
👉Команда «NonStop» діє у складі: Липа Андрій, Утинкевич Вікторія, Попик Арсен, Чижо Христина та Темник Тетяна. Роботою управляє менторка від програми UPSHIFT Юлія Лопушанська, від коледжу викладачка Наталія Пазюк та голова Студії Леся Касій.
↗️Проєкт отримав фінансування у розмірі 67000 грн. і вже в середу 14.06.2023 р. відбувся перший етап – навчання команди з екологічних питань. Менторка команди, Юлія Лопушанська, разом з екоактивісткою Діаною Попфалуші завітали в коледж, аби поспілкуватися з адміністрацією коледжу та провести навчальний тренінг.
⏳За 2 години, команда, дізналася про особливості сортування сміття, вуглецевий слід, Zero Wasre та ієрархію управління відходами. Завдяки розповіді Діани про роздільне сортування сміття, команда може ділитися своїми знаннями з іншими студентами та долучати їх до цієї неодноразової акції.
↗️Учасники зустрічі тепло поспілкувалися та обговорили наступні кроки, які будуть під час реалізації проєкту.
P.S. ЮНІСЕФ, UPSHIFT УКРАЇНАBUSINESS SPACE, ГО «Молодвіж», Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологій.