Практика як важлива складова підготовки фахівців в галузі туризму

     Туризм і практико-орієнтоване навчання – це неподільні речі в коледжі. Протягом травня студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» успішно пройшли практику, не дивлячись на сучасні виклики, пов’язані з пандемією та воєнним станом.

   Хоча практика проходила в режимі онлайн, вона була надзвичайно змістовною та цікавою, і сприяла формуванню професійних компетентностей майбутніх  фахівців з туризму.

       Студенти здійснили цілісний комплексний аналіз туристичного бренду міста  через аналітичний і системний опис ознак, які містять неповторні оригінальні характеристики міста та образні уявлення, сприйняття, що дозволяють ідентифікувати це місто серед інших в очах цільових груп. Студанська молодь вивчала музейну спадщину України та світу, стала активним учасником віртуальних екскурсії на платформі Google Arts & Culture. Під час практики у студентів сформувалися поняття про технології в розвитку музейної справи; розвинулися вміння та навики щодо застосування отриманих знань з основ туризмознавства.                  Студенти самостійно створювали відеоролики про туристичні  об’єкти Украіни; навчились розраховувати  логістичний потенціал,  розміщення розподільчих центрів туристопотоків тощо…

      На захисті студенти представляли презентації, підготовлені під час проходження практики. Найбільш активними були Олена Піхо та Антоніна Беца.

       Щиро дякуємо студентам за креативність та творчий підхід до створення проєктів!!!