Перша захоплююча подорож

     У прекрасний осінній день, 20 вересня 2023 року, дві групи, 11т і 16п, вирушили у свою першу захоплюючу подорож до Тустані. Але перед тим, як прибути до свого місця призначення, студенти разом зі своїми кураторами вирішили зробити зупинку у чарівному, історично відомому місті Дрогобич.

 

     Тут ми відвідали видатний храм Святого Юрія, який став місцем знімання для відомого фільму «Довбуш». Екскурсія в храмі відкрила перед нами безмежну історію і дозволила нам поглибилися в духовний світ цього місця.

 

     Й надалі студенти дізналися багато цікавого про місцеву духовну семінарію та мали можливість пройти повз неймовірну Дрогобицьку ратушу, яка являє собою шедевр архітектури.

 

     Атмосферні вулиці Дрогобича привітали нас своєю гостинністю та красою.

 

     Перебуваючи у заповіднику Тустань, наш час пролетів наче мить. Відвідавши верхівку Урицьких скель та фортецю, ми насолодилися смаком традиційних страв, але найціннішим було провести цей час разом з людьми, з якими нам доведеться провести найближчі роки у стінах нашого закладу. Ця подорож не лише запам’ятається нам своєю красою, але й мальовничістю, яка залишить незабутні спогади про щасливі моменти, які ми розділили разом.

 

     Щиро дякуємо за цю неперевершену поїздку нашим Дорогим кураторам: Петруняк Лесі Богданівні та Деркач Оксані Олексіївні.

 

Різак Вероніка, 11 Т