Перемога у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України

       Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологій – це освітній заклад, у якому обдарована молодь не лише досягає успіхів у навчанні, а й набуває першого досвіду наукової діяльності, вчиться шукати креативні рішення й презентувати власні досягнення.

       9 березня 2024 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулося урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Львівської обласної Малої академії наук. Цьогоріч за можливість представити свої дослідження у фінальному етапі змагалися 267 учасників зі Львівщини.

       Наполеглива праця протягом кількох місяців, гідні наукові доробки та достойний їх захист, який відбувався в Національному університеті ім. Івана Франка у Львові, дали високі результати.

       Тож ми вітаємо нашого здобувача освіти другого курсу, спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Романа ВОЙТОВИЧА та наукового керівників Романа ФЕРЕНСА та Ігоря ЮЗЕФОВИЧА за почесне 1 місце у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України у відділенні «Інформаційних технологій».

       Щиро дякуємо Львівській обласній Малій академія наук за можливість доєднатися до конкурсу.

       Бажаємо переможцям та їхнім наставникам наснаги, максимального розвитку творчих здібностей і подальших успіхів у підкоренні наукових вершин.