Міжнародний науково-практичний  форум

       Викладачі та здобувачі освіти спеціальності 242 «Туризм» 17 квітня прийняли участь  у Міжнародному науково-практичному  форумі «ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ: СТАН, ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ГАЛУЗІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ТА ВІЙСЬКОВИХ ВИКЛИКІВ», який проходив в НУ «Львівська політехніка».

       З вітальним словом до учасників  форуму звернулися Олександр МОРОЗ –  д.т.н., проф., директор Інституту сталого розвитку ім. В.Чорновола НУ «Львівська політехніка»; Андрій ТЕРЕБУХ – д.е.н., проф., завідувач кафедри туризму  НУ «Львівська політехніка».

       Форум відбувався у змішаному форматі. Викладачі коледжу Марія ЛАДИЧУК та Ольга КУЗЬМЕНКО долучилися до участі в заході написанням тез «Локальний туризм: пріоритетність розвитку в умовах війни» та «Гастровіртуальний тур  Карпатським регіоном», які увійдуть до Збірника матеріалів форуму.

       Учасниками обговорювались важливі питання щодо можливості розвитку туристичної галузі та індустрії гостинності в умовах війни в Україні.

       Спікери форуму були: керівники органів влади у сфері туризму, представники туристичного бізнесу, фахівці туристичної галузі.

       Вдячні організаторам заходу, Марії ЛУЩИК та Ярославі МОСКВ’ЯК,  за запрошення та змістовно проведений захід.

 

Марія ЛАДИЧУК, голова циклової комісії економіки та туризму