Міжнародний науково-практичний форум «Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни»

    Викладачі та здобувачі освіти Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій спеціальності «Туризм», взяли участь в міжнародному науково-практичному форумі «Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни» від НУ «Львівська Політехніка», семінарі «Тенденції розвитку туристичної галузі в умовах війни».

    Військовий туризм є відносно новим видом туризму в Україні, але він широко розповсюджений і дуже популярний в Європі та інших частинах світу. Воєнний туризм може стати новим напрямком розвитку туризму в Україні це не тільки дасть можливість залучити туристів, а й допоможе зберегти історичну спадщину, пам’ять про подвиги воїнів.

    На форумі були присутні понад 200 учасників. Змістовною та корисною для здобувачів освіти були доповіді представлені Мар’яною ОЛЕСЬКІВ (Індустрія гостинності в умовах війни: історія незламності), Богданом ФЕРЕНС (Закон України «Про туризм». Трансміграція під час війни як чинник розвитку сфери туризму) та ряд інших.

    Від коледжу доповідала Марія ЛАДИЧУК з темою: «Туризм в деокупованих містах України».

    Здобувачі освіти у ході форуму отримали достатньо сучасну і актуальну інформацію про проблеми розвитку туризму сьогодні.