Матч з міні-футболу

     Футбол – це життя, це пристрасть, це мистецтво, це своєрідна мова, яка єднає мільйони людей у всьому світі, це гра, в якій боротьба – свято, а перемога – щастя.

     Футбол  вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Професійні гравці впевнені, що людина, яка, грає в футбол, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.

     05 жовтня 2023 року у Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій відбувся футбольний матч серед здобувачів освіти – мешканців гуртожитку коледжу.

     У заході  взяли участь хлопці – мешканці гуртожитку коледжу.

     В боротьбу вступили дві команди: команда хлопців  мешканці секції 23-л – першокурсники (капітан команди Максим Єндрух) та збірна команда старшокурсників – мешканці секції 22-л та 22-п (капітан команди Арсеній Зелінка). Матч відбувся у напруженій боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу. Молоді спортсмени показали неабияку наполегливість, спритність, витривалість та чудову гру. Усі учасники завзято боролися за перемогу та отримали безліч позитивних емоцій. Боротьба закінчилася з рахунком 6:3 на користь старшокурсників.

     Найрезультативнішими гравцями у матчі були: Арсеній Зелінка, Максим Єндрух, брати Дмитро та Сергій Устрицькі, Андрій Чівка.

     Вітаємо переможців і всіх учасників змагання та бажаємо подальших спортивних успіхів.

 

                           Вихователь Марія Загвойська

                                   05.10.2023р.