Майстер-клас «Культура приготування та подачі
італійських страв»

    17 березня викладачі Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій спеціальності “Туризм” та “Готельно-ресторанна справа” Марія ЛАДИЧУК, Оксана КРАВЧЕНКО, Ольга КУЗЬМЕНКО, Наталія ПАЗЮК взяли участь у майстер-класі «Культура приготування та подачі італійських страв» від президента асоціації «Середземноморських шеф-кухарів- Italy» Пауло БРЕШ .
    Захід організовано кафедрою туризму Львівської Політехніки в особі доцентки Ярослави МОСВЯК. Окрім ознайомлення з технологією приготування та подачі традиційних для Італії страв, важливим результатом зустрічі є налагодження співпраці між викладачами Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій та кафедри туризму Національного університету «Львівська Політехніка». Наше майбутнє співробітництво має на меті забезпечити якісну підготовку здобувачів освіти коледжу за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».