Конференція молодіжних ідей для розвитку суспільства присвячена 3-ій річниці студії BUSINESS SPACE

Божа “парасоля” сьогодні була над Самбірським фаховим коледжем економіки та інформаційних технологій”, бо ми змогли організувати круглий стіл *«Конференція молодіжних ідей для розвитку суспільства»*, присвячений 3-ій річниці ГО «Студія «БІЗНЕС-ПРОСТІР» (BUSINESS SPACE) для оф-лайн і он-лайн аудиторій.
🌞Дякуємо усім, хто відгукнувся на запрошення та прийшов підтримати своїми порадами та пропозиціями студентську молодь: Девіду Мірамонтесу з Каліфорнії – екс-волонтеру США в Україні, Володимиру Цвику та команді Української Академії Лідерства, Оксані Фур та Світлані Дутко із Самбірської міської ради, Лілії Шкабара – представнику відділу освіти виконовчого комітету Самбірської ТГ, Миколі Бураку – депутату Новокалинівської міської ради, місцевим підприємцям – Наталії Серняк та Василеві Головчаку.
↗️Дякуємо випускникам нашого закладу – Вероніці Добрянській, Олені Несторович, Ігореві Пауку за підтримку і приклад для молодших.
🌈Промінчиками заходу були студенти, які презентували свої проєкти, як результат роботи у 3-х місячній програмі “Сучасні лідери” Української Академії Лідерства. Ви були на висоті, зуміли змотивувати і запалити аудиторію, ваші ідеї обов’язково будуть жити в практичній реалізації. Успіхів вам, за вами майбутнє нашої держави💙💛
Наставниками в проєктах були від УАЛу – Іван Чубукін, від Студії – Леся Касій та Наталія Пазюк↗️
👍Дякуємо за ваше терпіння, енергію та бажання творити!!!