Кар’єрні можливості для тебе

Хочеш удосконалити базові знання з програмування на С++ і доповнити їх практичним досвідом, стань учасником  безкоштовного спеціалізованого курсу та отримай шанс долучитися до команди GlobalLogic після завершення навчання.

Детальна інформація за посиланням: https://www.globallogic.com/ua/gl-basecamp/

GlobalLogic у Львові – команда інженерів об’єднує понад  2000 спеціалістів, які створюють інноваційні проекти у медицині, медіа та промисловості. Розробники  рішень в галузях зв’язку, автомобільної промисловості, освіти, робототехніки та кібербезпеки — загалом понад 170 проєктів!

Відкриті вакансії у компанії тут: https://www.globallogic.com/ua/career-search-page/?keywords=&experience=&locations=&c=

 

Твій шанс на успішне працевлаштування

 Освіта та кар’єра завжди крокують поруч. Ти маєш змогу продовжити навчання після закінчення фахового коледжу та удосконалити свої фахові навички, які потрібні для успішного працевлаштування. Тільки потрібно зробити вибір – обрати вітчизняний чи закордонний заклад вищої освіти, стати учасником різних молодіжних програм. Не прогав свій шанс!

Відвідай 7-8 квітня 2022 року  Тридцять дев’яту міжнародну спеціалізовану виставку “Освіта та кар’єра-2022” в НСК “Олімпійський” (вул.Велика Васильківська, 55, м.Київ).

Мета виставки: презентація вітчизняних та закордонних закладів освіти, різноманітних молодіжних освітніх програм, програм обміну студентами та викладачами, програм міжнародного освітянського співробітництва та впровадження новітніх технологій в галузі освіти, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді, проведення конференцій, семінарів та круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, ознайомлення майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до національних та закордонних закладів освіти.

Програмою виставки передбачено проведення науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, презентацій, майстер-класів за участю провідних фахівців та науковців ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Національної академії педагогічних наук України та представників українських та закордонних закладів освіти-учасників виставки.

Деталі: https://osvitaexpo.com.ua/

Виставка буде проведена з обов’язковим дотриманням законодавства України щодо проведення протиепідемічних заходів для запобігання поширенню хвороби COVID-19.

Фахівець сприяння

працевлаштуванню випускників

Марія ЗАТВАРСЬКА