Кабінет 312 Товарознавства, торгівлі та ціноутворення
Основними завданнями функціонування навчального кабінету є:
- формування знань з питань класифікації асортименту, стандартизації непродовольчих товарів, їх корисних властивостей, якості, оптимальних умов, способів і режимів збереження (тара, пакувальні матеріали), вироблення навичок з оцінки якості товарів;
- освоєння методів та завдань ціноутворення, знаходити і аналізувати інформацію для визначення і аналізу цін;
- вміти розрахувати ціну на конкретний продукт, запропонувати оптимальну грошову стратегію.
![](https://saceit.org.ua/wp-content/uploads/2024/03/viber_image_2023-05-31_12-42-35-372-768x1024.jpg)
![](https://saceit.org.ua/wp-content/uploads/2024/03/viber_image_2023-05-31_12-42-45-423-768x1024.jpg)
![](https://saceit.org.ua/wp-content/uploads/2024/03/viber_image_2023-05-31_12-42-52-389-728x1024.jpg)
![](https://saceit.org.ua/wp-content/uploads/2024/03/viber_2023-05-15_16-28-04-218-768x1024.jpg)