Зустріч студентського активу з адміністрацією відділення «Інженерія програмного забезпечення»

    10 квітня 2023 року відбулась зустріч студентського активу з адміністрацією відділення «Інженерія програмного забезпечення». Під час зустрічі були обговорені питання щодо вибіркових освітніх компонент за вибором здобувача освіти та різні питання щодо покращення освітнього процесу.

    На зустрічі виступили завідувач відділення Ігор Юзефович та голова циклової комісії Олександра Петрунів, які ознайомили присутніх із положенням про вибіркові освітні компоненти та анотації до них.

    Крім того, під час зустрічі обговорювались результати семестрового опитування студентів. Здобувачі освіти активно ставили запитання різного характеру, але безперечно важливих для студентської спільноти. По завершенні зустрічі Ігор Михайлович вкотре акцентував увагу на тому, що Самбірський фаховий коледж економіки та інформаційних технологій – це територія чесності, відкритості та студентоцентрованості.

    Щиро вдячні студентам за активну позицію, проявлену під час зустрічі. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю та конструктивний діалог у всіх форматах!