Зустріч стейкхолдерів

       24 травня 2024 року в Самбірському фаховому  коледжі економіки та інформаційних технологій відбулася зустріч стейкхолдерів Національного лісотехнічного університету України зі здобувачами освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення».  Основна увага акцентувалась на продовженні навчання та обговоренні освітньо-професійної програми «Розробка програмного забезпечення».

       Директор ННІ КНІТ Крошний Ігор Миколайович ознайомив всіх присутніх з особливостями навчання та дозвілля в університеті.

       Завідувачка кафедри «Комп’ютерні науки» Борецька Ірина Богданівна та викладач кафедри «Інформаційні системи та комп’ютерне моделювання» Флуд Любомир Олегович презентували спеціальності інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій.

       Під час зустрічі також було обговорено найновітніші тенденції та вимоги ринку праці, а також визначено ключові аспекти, які мають бути враховані під час навчання на освітньо-професійної програми «Розробка програмного забезпечення». Учасники зустрічі акцентували особливу увагу на важливості розвитку практичних навичок та оволодінні інструментами, які допоможуть підвищити рівень конкурентоспроможності випускників на ринку праці.