Здобувачі освіти та викладачі нашого коледжу вміють працювати і відпочивати!

      Вихідні у студентів груп 11-Т(куратор Оксана Деркач), 16-П (куратор Леся Петруняк), пройшли надзвичайно захоплююче та незабутньо, сповнені неймовірними враженнями та емоціями. Ще тривалий час здобувачі освіти та їх викладачі будуть згадувати з посмішкою на обличчі цю подорож сонячним Закарпаттям та спогади, пов’язані із нею, які нас всіх об’єднали у одну велику дружню сім’ю.


       Якщо древній Ужгород – це серце Закарпаття, то Мукачево – його душа. Оточене величними горами, це одне з наймальовничіших міст України, яке славиться своєю унікальною історією. На своїй, здавалося б, невеликій території, Мукачево зібрало вражаючий ряд унікальних пам’ятників епохи ренесансу, готики і бароко.
Наші туристи відвідали замок «Паланок», який височить над містом і є його головною визначною пам’яткою.
Ужгород вважається однією з найбільш прекрасних перлин України. Тут злилися воєдино різні століття і епохи.
Це місто натхнення, любові, радості, щирості, відчуттів і толерантності.
Вразила усіх Липова алея Ужгорода, вона не просто довга (2200 метрів), а найдовша в Європі! Це чудове місце для неспішних вечірніх прогулянок.

       Ми щиро вдячні за ці незабутні враження та компанію! Сподіваємося, що ця подорож запам’ятається усім на довго і що незабаром ми вирушимо у нову, ще більш захоплюючу та пізнавальну.