Здобувачі освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» склали кваліфікаційний іспит

    В Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційні технології з 22 по 27 червня відбулася атестація здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення». 

    Голова екзаменаційної комісії Віктор ХАВАЛКО, заступник директора з науково-педагогічної роботи інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій, НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ «ЛЬВІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА», відзначив належний рівень фахової підготовки наших здобувачів освіти, привітав із завершенням навчання у коледжі та висловив свої найкращі побажання здобувачам освіти у їхній подальшій освітній траєкторії та побажав їм наполегливо працювати для досягнення поставлених цілей.

    Усі здобувачі освіти успішно склали кваліфікаційний іспит. Особливо відзначилися Павло ВАЛЬЧЕВСЬКИЙ, Михайло ВИХОВАНСЬКИЙ, Соломія СТИРАНЕЦЬ, Віталій СПРИНСЬКИЙ, Віталій СПЕЛІНА та Мар’ян КІС.

Вітаємо випускників спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення” з успішним складанням кваліфікаційного іспиту. Бажаємо мирного неба, успіхів у професійній діяльності, нових здобутків. В добру путь, випускни