Звіт молоді коледжу за результатами проєктної роботи впродовж 2023 року

     Звіт молоді коледжу за результатами проєктної роботи впродовж 2023 року. В Молодіжному центрі м. Самбір було представлено проєкти:

     – «Підвищення обізнаності студентів міста Самбора у роздільному сортуванні сміття», за фінансування ЮНІСЕФ; доповідач –  учасниця проєкту Вікторія УТИНКЕВИЧ, здобувачка спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”.

     – польсько-український проєкт «Академія – концепція, створення, продукт»  спільно з Центром безперервної і професійної освіти «Електрик» м.Нова-Суль (Польща), за фінансування польсько-української ради обміну молоді; доповідач – доповідач учасниця проєкту Софія ГРОМІШ, здобувачка спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення”.

     – «Історія на часі», за фінансування Львівської обласної ради, доповідач –  учасниця проєкту Олена МАТІЙЦЬО, здобувачка спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”.

     ↗️Дякуємо Самбірській міській раді за підтримку, високу оцінку роботи молоді та смачні подарунки. Мотивована молодь – це майбутні ініціативи і розвиток!