Захист курсових робіт здобувачів освіти коледжу спеціальності 242 «Туризм»

    В квітні відбувся захист курсових робіт здобувачів освіти Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій спеціальності 242 «Туризм». Освітня компонента «Технологія та організація туристичного обслуговування» є важливою частиною підготовки фахівців в галузі туризму.

    Гостями цього заходу були стейкхолдери: начальник відділу підприємництва та інвестиційної діяльності Оксана ФУР; начальник відділу культури Оксана ФАРОВИЧ та представники НУ «Львівська Політехніка» к.геогр.н., доцент кафедри туризму Марія ЛУЩИК;   к.е.н., доцент кафедри туризму Ярослава МОСКВЯК.

    В процесі захисту було оцінено рівень виконання завдань дослідження, грамотність викладення матеріалу, правильність оформлення, вміння здобувача освіти в процесі захисту обґрунтовувати наведені у роботі твердження, проводити розрахунки  техніко-економічних показників туристичних маршрутів. Підсумком роботи здобувачів освіти стали розроблені нові, актуальні тури різної спрямованості по регіонах України.

​    Теми курсових робіт  актуальні, окремі з яких розкривали проблеми та можливості туризму в деокупованих містах України. Написання робіт супроводжувався розробленням буклетів та відеороликів.

​    Високої оцінки заслуговували доповіді студентів: Олени ПІХО (Характеристика туристичної діяльності та її класифікація на Самбірщині); Вікторії РИГЕЛЬ (Функціонування Каучсерфінгу в Європі та потенціал розвитку в Україні); Антоніни БЕЦИ (Діяльність туристичних підприємств в умовах війни, з розробленим  маршрутом Буча, Ірпінь, Гостомель); Анни СОЛУК (Екстремальний туризм, як перспективний вид туризму (на прикладі Чорнобаївки)); Марії КОСТЬОВ‘ЯТ (Гастрономічний туризм, як перспективний вид туризму на Самбірщині).

 

Голова циклової комісії економіки та туризму Марія ЛАДИЧУК