Ефективна комунікація та злагоджена співпраця

     Для підвищення рівня якості фахової підготовки здобувачів освіти та їхньої конкурентоспроможності на ринку праці важливим інструментом є злагоджена співпраця з органами служби зайнятості.

     09.03.2023 року відбулась зустріч з керівництвом Самбірської філії Львівського обласного  центру зайнятості та Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій.

    Під час підписання угоди в.о.директора коледжу Марія Сарахман та  в.о.директора філії Іван Тимців обговорили важливі питання щодо співпраці.

    Сторони визначили основні напрями партнерства: забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері зайнятості населення; розробка та реалізація спільних програм, проєктів, заходів в межах компетенції Сторін; надання здобувачам освіти інформаційних та консультаційних послуг з питань попиту на ринку праці, наявності вільних робочих місць та вакантних посад, можливості тимчасової зайнятості; видача ваучерів на навчання; проведення семінарів, практичних конференцій, круглих столів; обмін методичними, інформаційними матеріалами; організація та проведення всіх видів практики для здобувачів освіти коледжу.

    Співпраця з Самбірською філією Львівського обласного  центру зайнятості дозволить коледжу підвищити ефективність реалізації державної політики у сфері працевлаштування молоді.

 

Фахівець сприяння

працевлаштуванню  випускників,

Марія Затварська