Екскурсія в EPAM

     14 листопада 2023 р. здобувачі освіти разом із викладачами відділення «Інженерія програмного забезпечення» Самбірського фахового коледжу економіки та інформаційних технологій мали нагоду завітати у найбільшу в Україні  IT-компанію  – EPAM.

(https://training.epam.ua/

https://careers.epam.ua/

https://www.facebook.com/epamuniversityprograms,  

https://www.facebook.com/EPAM.Ukraine).

    Учасники мали можливість поспілкуватися з експертами компанії та обговорити наступні теми:

  • Юлія Василець. Знайомство з EPAM. Про компанію та навчальні можливості.
  • Ісмаїл Аблязізов. HardSkills на прикладі Java-розробника.
  • Марія Іщенко. Навіщо розвивати softskills.
  • Екскурсія офісом, кава-брейк.
  • Мотиваційне слово від Андрія Вальковського та Юрія Лихви.

    Спікери розповіли багато історій зі свого життя й відзначили, що під час інтерв’ю з претендентами на певні позиції дуже зважають на відкритість до пізнання нового, розвиток «м’яких» навичок (soft skills), особливо на знання іноземних мов, насамперед англійської. Тож порадили слухачам спрямувати свої зусилля саме в цьому напрямку.

    Також під час візиту здобувачі освіти мали змогу потрапити у атмосферу сучасного офісу, познайомитись із принципами організації роботи міжнародної ІТ-компанії, побачити робочі офіси та зони відпочинку; ознайомитися з ключовими бізнес-процесами компанії.

     Компанія EPAM посідає перше місце серед найбільших IT-компаній України за версією DOU. Має різноманітні безкоштовні програми для джуніорів, по закінченні яких передбачено проходження співбесіди на проєкти на фінальному етапі у внутрішній лабораторії. За результатами співбесід випускники таких програм отримують запрошення на джуніор позиції до ЕРАМ.

     На завершення екскурсії програмою заходу було передбачено QUIZ – де учасники пройшли цікаве тестування на кмітливість та зосередженість, а найбільш активні отримали подарунки від компанії.

 

 

Завідувач відділення«Інженерія забезпечення Ігор Юзефович