Гурток із 3D моделювання

       З метою підготовки молодого покоління до вимог сучасного ринку праці та розвитку творчого мислення у Самбірському фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій на відділенні «Інженерія програмного забезпечення» успішно функціонують фахові гуртки. Одним із гуртків є – гурток із 3D моделювання.

       Гурток з 3D моделювання є платформою для вивчення технічних аспектів створення тривимірних об’єктів. Протягом цього навчального року учасники гуртка працювали над різноманітними проектами, від створення простих моделей до реалістичних сцен та ігрових об’єктів.

       Крім того, учасники гуртка брали участь у конкурсах та заходах, де демонстрували свої досягнення та здібності у 3D моделюванні.

       На відкритому засідання гуртка в.о. директора Марія САРАХМАН, завідуючий відділенням «Інженерії програмного забезпечення» Ігор ЮЗЕФОВИЧ та керівник гуртка Віталій ПЛЕКАН вручили учасникам сертифікати про успішне завершення проєктів.

       Гурток з 3D моделювання є дієвим інструментом для розвитку творчого мислення та навичок у сфері комп’ютерної графіки серед здобувачів освіти нашого коледжу.