Гостьова лекція на тему: «Перспективи розвитку та працевлаштування IT-фахівця на міжнародному ринку праці»

       6 лютого 2024 року представник IT-компанії SoftServe Сергій Яровий провів гостьову лекцію на тему: «Перспективи розвитку та працевлаштування IT-фахівця на міжнародному ринку праці». Організував заняття  викладач Web-програмування  Герасімов Олег

       Здобувачі освіти спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» отримали вичерпну інформацію про Technical skills, Soft Skills та Industry experience, яка необхідна майбутньому фахівцю для успішної роботи на посаді  Fullstack Developer в ІТ-компанії.

       Окрім цього, був присвячений час огляду такої важливої теми, як здоров’я IT-спеціаліста, оскільки більшу частину часу IT-фахівці перебувають у сидячому положенні та потребують фізичних навантажень.

       На завершення пан Яровий розповів про культурні особливості IT-спеціалістів різних країн світу, серед яких країни ЄС, США, Канада та Індія, а також про методи пошуку першої роботи у сфері IT, найбільш популярні сервіси для пошуку вакансій, такі як LinkedIn та DOU.

       Щиро дякуємо Сергієві Яровому за змістовну, креативну і цікаву лекцію, яка стимулюватиме майбутніх фахівців до подальшого розвитку в сфері ІТ. Здобувачі освіти активно дискутували, ставили питання лектору та ділились своїми позитивними враження від заходу.