Вітаємо з Днем Знань

     День Знань знову зібрав студентську молодь на святкову лінійку. Срібним голосочком дзвоник кличе до праці всіх, хто мандрує в країну Знань.

     Внесення державного прапора та майданівського полотнища, вшанування пам’яті загиблих наших випускників у борні з ворогом Володимира Юричка, Тараса Драбика, Івана Попіля, Івана  Сакаля, Петра Саракуло, Віталія Шубиляка, Миколи Слуцького, Миколи Грома, Ігоря Мисяка, Сергія Поліщука та Олега Антошка, покладення квітів до меморіальної дошки загиблим Героям .

     З початком нового навчального року студентів привітала в.о. директора коледжу Марія Сарахман, настоятель храму Різдва Івана Хрестителя О.Ігор склав напутні вітання та окропив усіх свяченою водою. Випускники Андріана Німеровська та Галина Вінш привітали першокурсників і вручили ключ Знань. Студенти першокурсники Олена Пагутяк та Андріана Затварська склали обітницю вчитися та досягати нових вершин майбутньої професії.

     Перший дзвоник прозвучав у виконанні першокурсника Юрія Чипа та голови студентської ради коледжу Софії Громіш. Свято супроводжувалося піснями вокалістів Олени Матійцьо та Надії Бандрівської.

     З святом вас, шановні колеги та студентська молоде!

Слава Україні!!